< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=454075057068581&ev=PageView&noscript=1" />
semua Kategori

Rumah> Produk > Perlawanan Light > Lampu Jalan LED

Lampu Jalan LED

Pencahayaan jalan & jalan adalah berkaitan dengan keselamatan pejalan kaki dan kenderaan. Ia terutamanya berjanji untuk mewujudkan persekitaran yang baik, yang boleh meningkatkan keselamatan dan kecekapan pengangkutan secara berkesan, menyempurnakan fungsi bandar dan mencantikkan alam sekitar. Jadi memilih luminair jalanan profesional adalah penting.
 JR Lighting mengkhususkan diri dalam lampu jalan LED luaran sejak., Kini kami adalah pengeluar lampu jalan terkemuka di China. Dan lekapan lampu jalan LED & luminair jalan luar kami dijual dengan baik di pasaran pencahayaan antarabangsa. Kami bukan sahaja menyediakan borong lekapan lampu jalan luaran berkualiti tinggi, tetapi juga menawarkan penyelesaian lampu jalan untuk lekapan lampu jalan raya, lampu jalan bandar & kediaman, lekapan lampu lebuh raya, lampu taman & halaman, dll. Jika anda sedang mencari pengeluar lampu jalan LED yang boleh dipercayai atau kilang lampu jalan luar, dialu-alukan untuk menghubungi kami untuk butiran.

Hubungi kami

Kategori panas